Sztrókot kapott Skóciában Donald Trump egyik testőre

Trump (jobbra) Turnburryben, háttérben egyik testőrével. Vasárnap a testőrsége egyik tagja sztrókot kapott, kedd reggel elhunyt.Fotó: ANDY BUCHANAN/AFP

Kedd reggel elhunyt Donald Trump elnöki testőrségének egyik tagja, aki a hírek szerint még vasárnap kapott súlyos sztrókot Trump skóciai golfbirtokán, Turnberryben, ahol az elnök a múlt heti brüsszeli NATO-csúcs és a hétfői helsinki orosz-amerikai csúcstalálkozó között megpihent.

Az ügynököt, akinek a nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy családjának nyugalmat biztosítsanak, egy helyi kórházban ápolták, de életét nem sikerült megmenteni.

Az ügynök 19 éve szolgált az elnöki testőrségnél. "Elkötelezett profi volt a legjobbak közül" - írta róla közleményében az elnöki testőrség, amely köszönetet mondott az elhunyt ügynök megmentésén dolgozóknak.

Az elnöki testőrségnek 3200 munkatársa van, 1902 óta 36-an vesztették életüket szolgálat közben. Mostanáig az utolsó 2005-ben; Christopher Smith szívrohamban hunyt el. (Via South China Morning Post)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.