12 éves gyereket sodort el a Dráva, a tűzoltók horgászladikkal mentek utána

Szerdán délután 3 óra körül egy horgász bejelentést tett a rendőrségen, hogy a Dráva folyón, Felsőszentmárton térségében egy nő és egy gyermek egy kőgáton rekedt. Később kiderült az is, hogy

egy másik gyereket pedig elsodort a víz, ő végül egy kidőlt fa ágában kapaszkodott meg.

További három fiatal pedig a folyón lévő szigeten rostokolt.

A helyszínre elsőként a Sellyei Rendőrőrs két körzeti megbízottja ért. Nem késlekedtek:

  • egyikőjük figyelte és szóval tartotta a vízben rekedt 12 éves fiút,
  • kollégája pedig előkerítette a közelben lévő csónak tulajdonosát.

Ő végül két sellyei tűzoltóval vízre szállt, és kimentették a gyereket a vízből. Ezt le is videózták:

A partot érést követően átadták a gyereket a mentőszolgálat munkatársainak. Ezután a fiú kőgáton rekedt 36 éves édesanyját és a vele lévő 5 éves kisfiát mentették ki, végül a szigeten várakozó 14 éves fiút, valamint a 13 és a 15 éves lányokat is kihozták a partra. Fürdeni mentek a Drávára. Senki sem sérült meg. (Police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.