Porszívóra szerelt mobillal akarta felvenni a zuhanyzó szomszédját egy kaposvári férfi

A Kaposvári Járásbíróság tiltott adatszerzés bűntette miatt 1 évre próbára bocsátott egy 42 éves férfit, aki a zuhanyzó szomszédját kukkolta.

A férfi mobiltelefonját videó módba állítva egy porszívócső végére ragasztotta, és azt a szomszéd fürdőszobájának ablakához emelte.

De közben a telefon az ablakhoz koccant, így a pizsamában éppen fogat mosó szomszéd észrevette, és kiabálni kezdett. Ekkor a kukkoló hazaszaladt, a felvételt a mobiltelefonjából törölte, a kiérkező rendőröknek azonban elismerte tettét.  (Bíróság.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.