Addig nem mozdul Orbán dolgozószobája elől a jobbikos képviselő, amíg Orbán meg nem válaszolja a kérdéseit

Varga-Damm Andrea, a Jobbik képviselője, pénteken úgy döntött, addig nem mozdul Orbán Viktor országgyűlési dolgozószobája elől, amíg nem válaszol a kilakoltatásokkal és az ápolási díjjal kapcsolatos kérésére. Az egyszemélyes sztrájkról videót is készített, amiben azt mondja:

„Nem megyek el innen haza, amíg a miniszterelnök úrtól nem kapom meg a múlt szombati levelemre a választ, amelynek lényege az, hogy a kilakoltatások és végrehajtások felfüggesztésének érdekében hívja össze jövő hétre a parlamentet, és az ápolási díj ügyében dolgoztassa ki a pénzügyminiszterrel az ütemes emelését jövő június 30-ig. Remélem, hogy minél előbb választ kapok, de én ráérek. Én addig itt ülök, hiszen képviselő vagyok, amíg ezt a választ nem kapom meg.” 

Várakozás közben megjegyezte:  „Van elég időm, hiszen az adófizetőktől kapom a fizetésemet. Ma véget ért a parlament nyári rendkívüli ülésszaka. Remélem, hogy jövő héten folytatódik a Kilakoltatások és végrehajtások felfüggesztése miatt.” Egy másik posztban a megfigyeléseiről is beszámolt:

Végül sikerült találkoznia Orbánnal, amikor a miniszterelnök elhagyta az irodáját, de egy köszönésen kívül más nem történt. Ennek ellenére Varga-Damm Andrea folytatja a várakozást, látszik, hogy hosszabb időre tervezett, mert két könyvet is vitt magával, hogy gyorsabban teljen az idő. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.