Addig nem mozdul Orbán dolgozószobája elől a jobbikos képviselő, amíg Orbán meg nem válaszolja a kérdéseit

Varga-Damm Andrea, a Jobbik képviselője, pénteken úgy döntött, addig nem mozdul Orbán Viktor országgyűlési dolgozószobája elől, amíg nem válaszol a kilakoltatásokkal és az ápolási díjjal kapcsolatos kérésére. Az egyszemélyes sztrájkról videót is készített, amiben azt mondja:

„Nem megyek el innen haza, amíg a miniszterelnök úrtól nem kapom meg a múlt szombati levelemre a választ, amelynek lényege az, hogy a kilakoltatások és végrehajtások felfüggesztésének érdekében hívja össze jövő hétre a parlamentet, és az ápolási díj ügyében dolgoztassa ki a pénzügyminiszterrel az ütemes emelését jövő június 30-ig. Remélem, hogy minél előbb választ kapok, de én ráérek. Én addig itt ülök, hiszen képviselő vagyok, amíg ezt a választ nem kapom meg.” 

Várakozás közben megjegyezte:  „Van elég időm, hiszen az adófizetőktől kapom a fizetésemet. Ma véget ért a parlament nyári rendkívüli ülésszaka. Remélem, hogy jövő héten folytatódik a Kilakoltatások és végrehajtások felfüggesztése miatt.” Egy másik posztban a megfigyeléseiről is beszámolt:

Végül sikerült találkoznia Orbánnal, amikor a miniszterelnök elhagyta az irodáját, de egy köszönésen kívül más nem történt. Ennek ellenére Varga-Damm Andrea folytatja a várakozást, látszik, hogy hosszabb időre tervezett, mert két könyvet is vitt magával, hogy gyorsabban teljen az idő. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.