Egy üzbég tévének bocsánatot kellett kérnie, amiért véletlenül leadott egy ágyjelenetet Amy Schumerrel

Az Üzbegisztánban működő Sevimli TV elnézést kért a nézőitől a technikai hibáért, ami konkrétan annyit jelentett, hogy elfelejtették kivágni az ágyjeleneteket Amy Schumer Túl szexi lány című filmjéből.

Az ügyből botrány lett, és bocsánatkérést követeltek a csatornától. A felháborodott tiltakozók azt mondták, hogy az ágyjelenet szemben áll az üzbég mentalitással, és lábbal tiporja a nemzet szellemiségét. A Sevimli TV azt is bejelentette, minden olyan munkatársat kirúgtak, aki felelős az erkölcstelen jelenet leadásáért. Összesen három embert küldtek el. 

Üzbegisztánban az év elején egy török sorozat okozott botrányt, ami egyesek szerint illetlen és iszlámellenes volt. Áprilisban az egyik üzbég csatornának pedig azért kellett magyarázkodnia, mert parkban csókolózó szerelmeseket mutatott. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.