Garancsi megszerezte a Dürer Kertet

Hosszas felszámolás után jó kezekbe került a Dürer Kert, írja a 24.hu. A Liget Projekt miatt felértékelődő Ajtósi Dürer soron lévő 36,8 ezer négyzetméteres területet egy Mészáros Lőrinc-közeli tőkealap és Garancsi István ingatlanbefektető cége, a Garhartt Invest Zrt. szerezte meg májusban. Az új tulajdonosok célja világos: a megfelelő időben bontani, majd ingatlant fejleszteni, akár szállodát, a területen. Ennek érdekében már meg is változtatták a jelenlegi bérlőkkel kötött szerződéseket. A 24.hu úgy tudja, hogy az új megállapodás szerint

30 napos felmondási idővel bármikor kirakhatják a bérlőket.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.