Hangfelvétel készült arról, ahogy Trump a Playboy-modell lefizetéséről tárgyal az ügyvédjével

Az amerikai elnök korábbi ügyvédje, Michael D. Cohen titokban felvette azt a beszélgetést, amiben Donald Trump és ő az elnökválasztás előtt két hónappal arról beszélnek, mennyi hallgatási pénzt kellene fizetnie a korábbi Playboy-modellnek, aki azt állította, viszonya volt Trumppal, írja a New York Times

Karen McDougalFotó: Dimitrios Kambouris/AFP

Ráadásul a lap szerint az FBI lefoglalta ezeket a felvételeket, amikor házkutatást tartott Cohen irodájában. Cohen ügyét az igazságügyi minisztérium is vizsgálja, ki akarják deríteni, hogy Trump megsértette-e a kampányfinanszírozási szabályokat.

Karen McDougal azt állítja, hogy 2006 környékén majdnem egy évig volt viszonya Trumppal, és nem sokkal azután jöttek össze, hogy Melania Trump megszülte az elnök fiát, Barront.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.