Négy nap bujkálás után elfogták Dr. Bumbumot, a gyikossággal gyanúsított brazil sztársebészt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Őrizetbe vették Rio de Janeiróban Dr. Denis Furtadót, a fenéknagyobbító beavatkozásai miatt Dr. Bumbumként híressé vált brazil plasztikai sebészt. Furtadót négy napja keresték a hatóságok, miután egyik páciense, Lilian Calixto belehalt a kezelésbe. Egy névtelen tipp vezetett a nyomára.

Calixto Furtado apartmanjában kapta a kezelést, melynek során rosszul lett. Furtado kórházba szállította, de állapota tovább romlott, pár órával később meg is halt. Furtadónak ezután veszett nyoma. Most szembe kell néznie a gyilkossági vádakkal. Az édesanyját szintén letartóztatták, őt azzal vádolják, hogy a bűntársa volt. Korábban a barátnőjét is őrizetbe vették, mert azt gyanítják, hogy neki is köze lehetett a beavatkozáshoz.

Denis Furtado, vagyis Dr. Boomboom, a brazil celebsebész megszökött egy sikertelen, halállal végződő fenéknagyobbító beavatkozása után.Fotó: Denis Furtado / Instagram

Ügyvédje szerint Dr. Bumbum ártatlan, és csak azért menekült el a hatóságok elől, mert bepánikolt.

Furtado amúgy celebnek számít, rendszeresen szerepelt a brazil tévékben, az Instagramon pedig 650 ezer követője van. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.