Négy nap bujkálás után elfogták Dr. Bumbumot, a gyikossággal gyanúsított brazil sztársebészt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Őrizetbe vették Rio de Janeiróban Dr. Denis Furtadót, a fenéknagyobbító beavatkozásai miatt Dr. Bumbumként híressé vált brazil plasztikai sebészt. Furtadót négy napja keresték a hatóságok, miután egyik páciense, Lilian Calixto belehalt a kezelésbe. Egy névtelen tipp vezetett a nyomára.

Calixto Furtado apartmanjában kapta a kezelést, melynek során rosszul lett. Furtado kórházba szállította, de állapota tovább romlott, pár órával később meg is halt. Furtadónak ezután veszett nyoma. Most szembe kell néznie a gyilkossági vádakkal. Az édesanyját szintén letartóztatták, őt azzal vádolják, hogy a bűntársa volt. Korábban a barátnőjét is őrizetbe vették, mert azt gyanítják, hogy neki is köze lehetett a beavatkozáshoz.

Denis Furtado, vagyis Dr. Boomboom, a brazil celebsebész megszökött egy sikertelen, halállal végződő fenéknagyobbító beavatkozása után.Fotó: Denis Furtado / Instagram

Ügyvédje szerint Dr. Bumbum ártatlan, és csak azért menekült el a hatóságok elől, mert bepánikolt.

Furtado amúgy celebnek számít, rendszeresen szerepelt a brazil tévékben, az Instagramon pedig 650 ezer követője van. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.