Menekülőre fogta a brazil celebsebész, Dr. Bumbum

külföld
2018 július 18., 02:28
comments 90

Bujkálni kezdett a hatóságok elől Dr. Denis Furtado, a fenéknagyobbító beavatkozásai miatt Dr. Bumbumként híressé vált brazil plasztikai sebész. Dr. Bumbum egyik páciense, Lilian Calixto belehalt a kezelésbe.

link Forrás

Calixto Furtado apartmanjában kapta a kezelést, melynek során rosszul lett. Furtado kórházba szállította, de állapota tovább romlott, pár órával később meg is halt. Furtadónak ezután nyoma veszett, de annyira, hogy egy bíró már körözést adott ki ellene.

Furtado amúgy már saját jogon is celebnek számít, rendszeresen szerepelt a brazil tévékben, az Instagramon pedig 650 ezer követője van. Áldozata, a 46 éves, kétgyermekes banki alkalmazott Caliyto közép-brazíliai otthonából, Cuiabából utazott Furtado otthonába, hogy szombat este megkapja a fenéknagyobbító injekciókat.

A sikertelen beavatkozás után Calixtót a Rio de Janeiró-i Barra D'Or kórházba szállította. A kórház közleménye szerint a nő nem reagált az életmentő beavatkozásokra, vasárnap hajnal elhunyt. Hogy pontosan miért, azt még nem tudják, a regionális egészségügyi tanács vizsgálatokat kezdett.

A rendőrség Furtado távollétében egyelőre csak a barátnőjét vette őriztebe, mert azt gyanítják, hogy neki is köze lehetett a beavatkozáshoz. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.