Menekülőre fogta a brazil celebsebész, Dr. Bumbum

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Bujkálni kezdett a hatóságok elől Dr. Denis Furtado, a fenéknagyobbító beavatkozásai miatt Dr. Bumbumként híressé vált brazil plasztikai sebész. Dr. Bumbum egyik páciense, Lilian Calixto belehalt a kezelésbe.

Calixto Furtado apartmanjában kapta a kezelést, melynek során rosszul lett. Furtado kórházba szállította, de állapota tovább romlott, pár órával később meg is halt. Furtadónak ezután nyoma veszett, de annyira, hogy egy bíró már körözést adott ki ellene.

Furtado amúgy már saját jogon is celebnek számít, rendszeresen szerepelt a brazil tévékben, az Instagramon pedig 650 ezer követője van. Áldozata, a 46 éves, kétgyermekes banki alkalmazott Caliyto közép-brazíliai otthonából, Cuiabából utazott Furtado otthonába, hogy szombat este megkapja a fenéknagyobbító injekciókat.

A sikertelen beavatkozás után Calixtót a Rio de Janeiró-i Barra D'Or kórházba szállította. A kórház közleménye szerint a nő nem reagált az életmentő beavatkozásokra, vasárnap hajnal elhunyt. Hogy pontosan miért, azt még nem tudják, a regionális egészségügyi tanács vizsgálatokat kezdett.

A rendőrség Furtado távollétében egyelőre csak a barátnőjét vette őriztebe, mert azt gyanítják, hogy neki is köze lehetett a beavatkozáshoz. (Via BBC)