Négy tini úgy berúgott nyaralás közben Fonyódon, hogy konyhakéssel próbáltak biciklit lopni

A fonyódi rendőrök egy négy fős társaságot gyanúsítanak azzal, hogy kerékpárokat akartak lopni.

Csütörtökön éjfél körül érkezett bejelentés egy fonyódi lakostól a rendőrséghez, hogy a házánál üzemeltetett kerékpárüzlet előtt a lezárt biciklik mellett négy fiatal beszélget.

A bejelentő szerint egyikük egy konyhakéssel próbálta meg levágni a biciklikről a lakatot, miközben a társai figyeltek.

Miután azonban észrevették a ház falára rögzített kamerát, megijedtek és elsétáltak a helyszínről. A bejelentő az otthonukig követte a fiatalokat, miközben értesítette a rendőröket.

Forrás: police.hu

A kiérkező rendőrök elfogták a 19 éves zalaegerszegi, a 18 éves nagykapornoki, a 19 és 18 éves budapesti lakosokat, akiket a Fonyódi Rendőrkapitányságon lopás kísérlet vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A tinik elmondták, hogy nyaralni jöttek a városba, de aznap a kelleténél több alkoholt fogyasztottak, ezért jó heccnek gondolták, hogy eltekernek a lezárt kerékpárokkal.

(police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.