Simicska Videóra Mondta Azt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Népszava munkatársa Simicska Lajos munkatársától úgy értesült: a bukott oligarcha hosszú videómonológot rögzített, amiben állítólag Orbán Viktorral közös ügyeiről beszél. 

Állítólag.

A felvételt több példányban is letétbe helyezte arra az esetre, ha történne vele valami. 

Állítólag.

Sőt, úgy konspirált, hogy a vlog bizonyos részei eljussanak a megfelelő emberekhez, hogy megérezzék: valóban komoly és veszélyes dolgokat állít a felvételen.

Állítólag.

"Semmit nem tud a Simicska videóról, és felhatalmazása sincs rá, hogy bármit is mondjon, olyan konkrét információkat, ami a Simicska-videobombával kapcsolatos," mondta Magyar György, Simicska több érdekeltségének jogi képviselője az ATV.hu-nak.

Tény. 

Az ügyvéd azért hozzátette: "biztos, hogy van valós tartalma a videónak, és komolyan kell azt venni."

Állítólag.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.