Többen megsérültek, amikor az egyik utas késsel támadt a többiekre egy német buszon

Tizenketten könnyebben, ketten pedig súlyosan megsebesültek egy távolsági buszon történt késes támadásban a németországi Lübeckben. A Lübecker Nachrichten beszámolója szerint menet közben a buszon egy férfi fegyvert rántott, amivel az utasokra támadt. Ekkor a sofőr megállította a járművet, és kinyitotta az ajtókat, hogy az utasok el tudjanak menekülni. A támadó egy hátizsákot hagyott maga után a buszban, ez azonnal kiürítették. A környéket lezárták.

A támadót azóta elfogták, a rendőrség szerint egyedül követte elé a támadást. Az indíték egyelőre ismeretlen. A rendőrség szerint nincs a támadásnak halálos áldozata. (Süddeutsche Zeitung)


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.