Királypiton rejtőzött a vécében

Piton kukucskál ki James Hooper vécéjéből. Azt hitte, valami rossz tréfa.Fotó: James Hooper/AP

James Hooper azt hitte, valamelyik tréfás kedvű rokona szórakozik vele. Mi másra gondolt volna, amikor a vécécsészéjéből egy királypiton nézett vissza rá. Hooper azt hitte, hogy csak egy műanyag kígyó, de az állat a nyelvével szimatolni kezdett.

A pitont végül szobatársa, Kenny Spruill horgászbotjával halászták ki a vécéből.

A kígyóról készült képeket posztolták, így jelentkezhettek érte a tulajdonosai, akik három-négy kilométerre laknak Hooperéktől. Vagyis a szökött piton ilyen messzire elvándorolt otthonából. Rebecca Franklin, a Virginia Beach-i gyepmester szerint a kígyó valószínűleg csak bemászott vécécsészébe, nem a szennyvízcsatornán át érkezett Hooper lakásába. (Via ABC News)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.