Légpuskával lőtte le a kis yorkie-t a 16 éves szomszéd, három évet is kaphat

A kutya tulajdonosa, Bajtay Anita mesélte el a baon.hu-nak, hogy péntek reggel a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Nagyréven lelőtték 3 éves, díjnyertes yorki kutyájukat. A kecskeméti család horgászni utazott a hosszú hétvégére a falura két kutyájukkal. 

A család 12 éves lánya az állatokkal játszott a kertben, amikor Anita bement kávét főzni, de mire kijött, az egyik kutya már 30 méterre a háztól, a szomszéd ház előtt fekszik mozdulatlanul. A szomszédban lakó 16 éves fiú tagadta, hogy ő lőtte le a kutyát, de később a kiérkező rendőröknek elismerte tettét. A gyilkos fegyver egy légpuska lehetett. 

Nico fajtatiszta, díjnyertes fedező yorki kutya volt, több szépségversenyt is nyert gazdája elmondása szerint. Anita a baon.hu-nak azt mondta, tudomása szerint a fiú szülei otthon voltak, amikor az eset történt. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság elfogta a kiskorú elkövetőt és ellene eljárást indítottak. 16 évesen már büntethető korban van, tettéért akár három évet is kaphat. (baon.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.