Saját testével melegítette a kulcscsontját tört kerékpárost egy kóbor kutya a Szemenik-hegységben

ÁLLAT
2018 július 21., 06:19
comments 133

Egy kóbor kutya mentette meg a kihűléstől azt a 40 éves túrázót, aki a Szemenik-hegységben szenvedett biciklibalesetet. A kerékpáros a kulcscsontját törte, nem tudott lejönni a hegyről. Az éjszakai hidegben biztos kihűlt volna, ha egy arra járó kóbor kutya nem bújt volna hozzá, hogy saját testével melegítse, amíg a kiérkező hegyimentők rá nem találnak.

link Forrás

A kutya valóban életet mentett, a hegyimentők beszámolója szerint a szerencsétlenül járt biciklis egyedül képtelen lett volna lejönni a hegyről, és megtalálásakor már mutatkoztak rajta a hipotermia jelei.

link Forrás

Az életmentő kóbor kutyát egyből örökbe is fogadta a Krassó-Szörény Megyei Tanács egyik képviselője. (Romania-Insider via Transindex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.