Saját testével melegítette a kulcscsontját tört kerékpárost egy kóbor kutya a Szemenik-hegységben

Egy kóbor kutya mentette meg a kihűléstől azt a 40 éves túrázót, aki a Szemenik-hegységben szenvedett biciklibalesetet. A kerékpáros a kulcscsontját törte, nem tudott lejönni a hegyről. Az éjszakai hidegben biztos kihűlt volna, ha egy arra járó kóbor kutya nem bújt volna hozzá, hogy saját testével melegítse, amíg a kiérkező hegyimentők rá nem találnak.

A kutya valóban életet mentett, a hegyimentők beszámolója szerint a szerencsétlenül járt biciklis egyedül képtelen lett volna lejönni a hegyről, és megtalálásakor már mutatkoztak rajta a hipotermia jelei.

Az életmentő kóbor kutyát egyből örökbe is fogadta a Krassó-Szörény Megyei Tanács egyik képviselője. (Romania-Insider via Transindex)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.