Sütiháború robbanhat ki Cseh- és Lengyelország között

Betilthatják Csehországban a lengyel teasüteményeket, adott ki figyelmeztetést a cseh mezőgazdasági minisztérium. Az élelmiszerbiztonságot is felügyelő tárca szerint a lengyel teasüteményekben "százszor több földimogyoró van" annál, amennyit a "nyomokban földimogyorót tartalmazhat" felirat sugall.

A cseheknek a sütik mellett egy lengyel sonkával is bajuk van, amelyikben a feltüntetettnél kevesebb a hús, ellenben a megengedettnél hússzor több benne a növényvédőszer. (Via Napi.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.