Szikrázó napsütésre ébredtünk, de lesz még ebből vihar is

Készüljenek úgy, hogy ma eláznak. Kora reggel Budapesten megtévesztően eseménytelen az ég, szikrázó napsütésre ébredhettünk. Ez azonban csalóka, a háttérben már intenzív időjárási jelenségek készülnek, az Országos Meteorológiai Szolgálat a három legkeletibb megye kivételével az egész országra figyelmeztető előrejelzést adott ki heves zivatarok miatt.

A Dunántúlon Komárom-Esztergom kivételével, Illetve Bács-Kiskun és Csongrád megyékre felhőszakadás miatt is figyelmeztetést adtak ki, az előrejelzés alapján 25-30 milliméternyi csapadék is lezúdulhat rövid időn belül.

Az előrejelzés alapján a záporokra, zivatarokra főlek a kora esti óráktól számíthatunk, a nap javában így ki lehet élvezni a kánikulaközeli hőséget. Jellemzően napos, 27-32 fokos időnk lesz.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.