A szomszédos telek két kutyája bement az udvarra, és életveszélyesen megsebesítette az idős házaspárt

bűnügy
2018 július 23., 09:23

Vasárnap délelőtt egy ürömi családi ház udvarára a szomszédos telekről átment két kutya, majd az udvaron tartózkodó 73 éves férfira támadtak. A bajba jutott férfi segítségére sietett a 70 éves felesége, akit a kutyák szintén megharaptak. Az elsődleges adatok szerint a férfit életveszélyes, a nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya gondtalanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. Egy 51 éves budapesti férfit hallgattak ki gyanúsítottként. (police.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.