Az Aldi visszahívta a függőszékét, mert az anyagfáradás miatt leszakadhat

Az Aldi Magyarország elővigyázatosságból visszahívta a Gardenline lábtámasszal ellátott függőszékét – közölte az áruházlánc a honlapján.

Fotó: aldi.hu

A termék április 26. és július 3. között volt forgalomban, a vásárlók bármelyik Aldiba visszavihetik, és az árát blokk nélkül is visszakapják.

A visszahívást azzal indokolták, hogy egyes esetekben a termékhez csomagolt, mennyezethez rögzítendő biztonsági horognál anyagfáradás fordulhat elő, ami miatt a biztonsági horog meghasadhat, és a függőszék leeshet.

Ezért az Aldi Magyarország arra kéri a vásárlókat, hogy a termékhez csomagolt, mennyezethez rögzítendő biztonsági horgot a továbbiakban ne használják.

A termékvisszahívás nem jelenti az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelősségének megállapítását – írja az Aldi, ami kérdés esetén a 00 800 444 22777-es telefonszámon magyar nyelvű ügyfélszolgálattal áll a vásárlók rendelkezésére hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között. (MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.