Kutyafáját: elmarad Pitbull székesfehérvári koncertje

fesztivál
2018 július 23., 13:17
comments 88

A székesfehérvári Fezen fesztivál bejelentette, hogy várhatóan elmarad Pitbull szombati koncertje:

„Minden fesztivál rémálma hogy egy előadó pár nappal a meghirdetett dátum előtt lemondja a koncertet - még várunk a hivatalos megerősítésre a menedzsment részéről, de az elmúlt napok levelezései alapján szinte biztosan mondhatjuk, hogy Pitbull július 28-ra meghirdetett fellépése elmarad. Egyelőre nem kaptunk még pontos indoklást - és még kint van Pitbull hivatalos oldalán is az esemény - de velünk együtt több európai koncertet (így a belga Suikerrockos bulit) is lemondtak.”

A szervezők közölték, hogy a szombatra váltott jegyek bármelyik napra érvényesek, és nagy erőkkel dolgoznak a pótláson.

Pitbull az alábbi, halhatatlan egynyári slágerről lehet ismerni.

link Forrás

 Ebben a művész azt kérte, don't stop the party, erre most mi történik? :-(

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.