Meghalt az egyik meglőtt nő Torontóban

Halálos áldozata is van a torontói lövöldözésnek, egy fiatal nő belehalt a sérüléseibe. A 13 sebesült között van egy kislány is, akinek válságos az állapota. A sebesültek közül van, akit még a helyszínen elláttak, másokat válságos állapotban szállítottak kórházba. 

Vasárnap este  Torontó Greektown városrészében legalább 25 lövést lehetett hallani. A támadót a rendőrséggel vívott tűzpárbajban lelőtték. A támadás oka egyelőre ismeretlen. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.