70 kiló marihuánát próbált meg behozni egy horvát férfi egy bosnyák kamionnal

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt nyomoz egy 46 éves horvát állampolgárral szemben, aki vasárnap 22:30-kor jelentkezett belépésre Drávaszabolcs Közúti Határátkelőhelyen egy bosnyák rendszámú kamionnal.

Fotó: police.hu

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa a beléptetéskor átvizsgálta a járművet, és egy utólagosan kialakított üreget talált, amiben 37 csomagban összesen 69 570 gramm növényi törmelék volt, a gyorsteszt és az előzetes szakértői vélemény szerint is marihuána.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Ennek a feketepiaci értéke kb. 150-170 millió forint. Le is foglalták.

A KR Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai az elfogott férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.