70 kiló marihuánát próbált meg behozni egy horvát férfi egy bosnyák kamionnal

bűnügy
2018 július 24., 06:12

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt nyomoz egy 46 éves horvát állampolgárral szemben, aki vasárnap 22:30-kor jelentkezett belépésre Drávaszabolcs Közúti Határátkelőhelyen egy bosnyák rendszámú kamionnal.

photo_camera Fotó: police.hu

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa a beléptetéskor átvizsgálta a járművet, és egy utólagosan kialakított üreget talált, amiben 37 csomagban összesen 69 570 gramm növényi törmelék volt, a gyorsteszt és az előzetes szakértői vélemény szerint is marihuána.

photo_camera Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

Ennek a feketepiaci értéke kb. 150-170 millió forint. Le is foglalták.

link Forrás

A KR Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai az elfogott férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.