70 kiló marihuánát próbált meg behozni egy horvát férfi egy bosnyák kamionnal

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt nyomoz egy 46 éves horvát állampolgárral szemben, aki vasárnap 22:30-kor jelentkezett belépésre Drávaszabolcs Közúti Határátkelőhelyen egy bosnyák rendszámú kamionnal.

Fotó: police.hu

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa a beléptetéskor átvizsgálta a járművet, és egy utólagosan kialakított üreget talált, amiben 37 csomagban összesen 69 570 gramm növényi törmelék volt, a gyorsteszt és az előzetes szakértői vélemény szerint is marihuána.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Ennek a feketepiaci értéke kb. 150-170 millió forint. Le is foglalták.

A KR Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai az elfogott férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.