A ceglédi Ocean's One a falon át tört be az ékszerboltba, majd menekülés közben elszórta a zsákmányt

A Ceglédi Járási Ügyészség nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki betört egy ékszerüzletbe, ahonnan nagyobb értékben vitt el arany és ezüst ékszereket.

A férfi május 22-én a kora esti órákban ittasan egy abonyi óra-ékszer-üzlethez ment, ami zárva volt, ezért azt találta ki, hogy bemegy a szomszédos, nyitott üzletbe, és onnan jut be az ékszerboltba. A szomszédos üzletben talált egy kabátot, amit felvett, és az ékszerüzlettel közös falon lévő, gipszkartonnal fedett falrészt kibontotta, majd átmászott az üzletbe.

A férfi az üzletben a tálcákra kirakott, összesen több mint 1 millió forint értékű, arany és ezüst ékszereket összeszedte. A tálcákon egy 11,3 grammos nyakék, legalább 100 ezüst gyűrű, 10 férfi nyaklánc, 32 pár női fülbevaló, 1 tálcányi medál, 15 ezüst karikagyűrű, 2 ezüst köves gyűrű és 16 férfi karlánc volt.

A férfi ezután kimászott az üzletből, és a közelben lévő benzinkút felé indult, de az időközben kiérkező rendőrjárőr elfogta. Menekülés közben a lopott ékszerek és a tálcák egy részét elhagyta, ezeket a bolt felé visszavezető úton a rendőrök szedték össze. (Ügyészség)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.