Csoda Telkiben: megúszta az elütött róka, mert alsó fele a lökhárító alá szorult

Nehezen leírható, nemzetközi hírnévre is méltán igényt tartó fotót tett közzé a magyar rendőrség Twitteren. Az látható rajta, ahogy egy autós Telkinél elütött egy arra csatangoló rókát, de az állat csodával határos módon megúszta a balesetet, ugyanis hátsó lábai és a feneke beszorult a motorháztető lökhárító alá: 

Tényleg, még csak hasonlót se láttunk soha. A rendőrség posztja szerint az állatot simán kiszabadították, és a róka be is szaladt az erdőbe, mintha mi sem történt volna. Íme az eredeti bejegyzés: 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.