Csoda Telkiben: megúszta az elütött róka, mert alsó fele a lökhárító alá szorult

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nehezen leírható, nemzetközi hírnévre is méltán igényt tartó fotót tett közzé a magyar rendőrség Twitteren. Az látható rajta, ahogy egy autós Telkinél elütött egy arra csatangoló rókát, de az állat csodával határos módon megúszta a balesetet, ugyanis hátsó lábai és a feneke beszorult a motorháztető lökhárító alá: 

Tényleg, még csak hasonlót se láttunk soha. A rendőrség posztja szerint az állatot simán kiszabadították, és a róka be is szaladt az erdőbe, mintha mi sem történt volna. Íme az eredeti bejegyzés: 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.