Két tizenéves veréssel fenyegetett, majd meg is ütött egy buszvezetőt Solymáron

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt két fiatalkorú fiú ellen.

A nyomozás adatai szerint egy 16 éves pilisvörösvári és egy 15 éves solymári fiú július 11-én késő este egy solymári buszmegállóban felszálltak egy menetrend szerint közlekedő buszra, majd a jármű ajtaját kitámasztották, így az nem tudott bezáródni, a sofőrt pedig bántalmazással fenyegették. A 16 éves fiú ököllel arcon is ütötte a buszvezetőt, aki súlyos sérülést szenvedett, majd leszálltak. Aztán újra megpróbáltak felszállni a buszra, de a sofőr időközben bezárta az ajtókat, így a fiúk elhagyták a helyszínt.

A budaörsi rendőrök azonosították az elkövetőket, a 15 éves solymári fiút július 19-én, a társát pedig július 23-án hallgatták ki gyanúsítottként. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.