Két tizenéves veréssel fenyegetett, majd meg is ütött egy buszvezetőt Solymáron

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt két fiatalkorú fiú ellen.

A nyomozás adatai szerint egy 16 éves pilisvörösvári és egy 15 éves solymári fiú július 11-én késő este egy solymári buszmegállóban felszálltak egy menetrend szerint közlekedő buszra, majd a jármű ajtaját kitámasztották, így az nem tudott bezáródni, a sofőrt pedig bántalmazással fenyegették. A 16 éves fiú ököllel arcon is ütötte a buszvezetőt, aki súlyos sérülést szenvedett, majd leszálltak. Aztán újra megpróbáltak felszállni a buszra, de a sofőr időközben bezárta az ajtókat, így a fiúk elhagyták a helyszínt.

A budaörsi rendőrök azonosították az elkövetőket, a 15 éves solymári fiút július 19-én, a társát pedig július 23-án hallgatták ki gyanúsítottként. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.