Fűkaszával vágta meg szomszédját egy 66 éves férfi Siófokon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

2018. július 1-jén 13 óra körül Siófokon egy férfi füvet vágott, amikor a szomszédos ingatlan lakója többször is felszólította, hogy fejezze be, mert pihenni szeretne. Ezen összevesztek, de annyira, hogy a 66 éves siófoki lakos a nála lévő fűkaszával megtámadta és megvágta vitapartnerét. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett, emiatt bejelentést tett a rendőrségre - írja a police.hu.

Fotó: Police.hu

A kiérkező egyenruhások elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a feltételezett elkövetőt. A nyomozók B. Ferencet súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerő vallomást tett.

A Siófoki Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal az illetékes járási ügyészségnek átadta.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.