Meghalt Sergio Marchionne, a Fiat és a Ferrari vezetője

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Sergio Marchionne 2017. december 2-án, az Alfa Romeo Sauber F1-es csapat bemutatóján Aresében.Fotó: MARCO BERTORELLO/AFP

Egy zürichi kórházban meghalt Sergio Marchionne, aki 14 éven át vezette a Fiat Chryslert, 2014 óta pedig a Ferrarit is. Marchionne egy rutinműtét áldozata lett: hátműtéten esett át Zürichben, amely után olyan komplikációk léptek fel, melyeket orvosai már nem tudtak kezelni.

Először csak annyit közöltek, hogy Marchionne nem tudja tovább vezetni a céget, de aztán kiderült, hogy valójában az életéért küzdenek.

Marchionne 2004-ben gyakorlatilag megmentette az akkor veszteséges Fiatot, amit két éven belül nyereségessé tett, ahogy később a Fiat által felvásárolt harmadik számú amerikai autógyártót, a Chryslert is. (Via HVG)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.