Meghalt Sergio Marchionne, a Fiat és a Ferrari vezetője

Sergio Marchionne 2017. december 2-án, az Alfa Romeo Sauber F1-es csapat bemutatóján Aresében.Fotó: MARCO BERTORELLO/AFP

Egy zürichi kórházban meghalt Sergio Marchionne, aki 14 éven át vezette a Fiat Chryslert, 2014 óta pedig a Ferrarit is. Marchionne egy rutinműtét áldozata lett: hátműtéten esett át Zürichben, amely után olyan komplikációk léptek fel, melyeket orvosai már nem tudtak kezelni.

Először csak annyit közöltek, hogy Marchionne nem tudja tovább vezetni a céget, de aztán kiderült, hogy valójában az életéért küzdenek.

Marchionne 2004-ben gyakorlatilag megmentette az akkor veszteséges Fiatot, amit két éven belül nyereségessé tett, ahogy később a Fiat által felvásárolt harmadik számú amerikai autógyártót, a Chryslert is. (Via HVG)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.