Öt férfit gyanúsítanak a hároméves kisfiú lesavazásával

külföld
2018 július 25., 06:39
comments 89
A worcesteri barkácsáruház, ahol öt férfi savat öntött egy hároméves kisfiúra.
photo_camera A worcesteri barkácsáruház, ahol öt férfi savat öntött egy hároméves kisfiúra. Fotó: Google Street View

Három londoni és két wolverhamtponi férfit vádol a brit rendőrség a szombati savas támadással, mely során egy worcesteri barkácsáruházban egy babakocsiban tolt hároméves kisfiúra támadtak.

Az még nem tisztázott, hogy lefújták, vagy leöntötték a maró anyaggal, de a kisfiú súlyos égési sérüléseket szenvedett az arcán és a kezén. A kórházat vasárnap elhagyhatta, de azt még nem tudni, hogy milyen maradandó sérüléseket szenvedett.

A nyugat-merciai rendőrség tájékoztatása szerint az esettel kapcsolatban öt férfit vádoltak meg: egy 22, egy 25 és egy 26 éves londoni, illetve egy 39 és egy 41 éves wolverhamptoni férfit, akiket már szerdán bíróság elé állíthatnak Kidderminsterben. (Via Sky News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.