Öt férfit gyanúsítanak a hároméves kisfiú lesavazásával

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A worcesteri barkácsáruház, ahol öt férfi savat öntött egy hároméves kisfiúra.Fotó: Google Street View

Három londoni és két wolverhamtponi férfit vádol a brit rendőrség a szombati savas támadással, mely során egy worcesteri barkácsáruházban egy babakocsiban tolt hároméves kisfiúra támadtak.

Az még nem tisztázott, hogy lefújták, vagy leöntötték a maró anyaggal, de a kisfiú súlyos égési sérüléseket szenvedett az arcán és a kezén. A kórházat vasárnap elhagyhatta, de azt még nem tudni, hogy milyen maradandó sérüléseket szenvedett.

A nyugat-merciai rendőrség tájékoztatása szerint az esettel kapcsolatban öt férfit vádoltak meg: egy 22, egy 25 és egy 26 éves londoni, illetve egy 39 és egy 41 éves wolverhamptoni férfit, akiket már szerdán bíróság elé állíthatnak Kidderminsterben. (Via Sky News)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.