Bosszúból fejszenyéllel agyba-főbe verte volt barátnője selyemkutyáját, aztán azt kamuzta, hogy elajándékozta

ÁLLAT
2018 július 26., 08:44
comments 114

Lesújtó hírről számolt be az ügyészség honlapja: Nagykőrösön állatkínzás bűntette miatt vádat emelet egy férfival szemben a járási ügyészség, miután bosszúból brutálisan bántalmazta volt barátnője kutyáját.

Az eset április 8-án történt. A férfi annyira megharagudott volt barátnőjére, hogy úgy döntött, elpusztítja a kutyáját, ami a szakítás után nála maradt. Az udvaron egy fejszenyéllel kétszer egymás után nagy erővel fejbe vágta az állatot, aki ezután mozdulatlanul terült el a földön.

Ezt követően a férfi bezsákolta az állatot, és kerékpárral a Kőrös-ér partjára vitte, ahol egy illegális szeméttelepre hajította a zsákot. Dolga végeztével felkereste a volt barátnőt, és közölte vele, hogy elajándékozta a kutyát.

A kutya nem halt bele a támadásba, de fél oldalára lebénult. Még aznap megtalálták, orvosi beavatkozással tartották életben. A járási ügyészség vádat emelt állatkínzás miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.