Bosszúból fejszenyéllel agyba-főbe verte volt barátnője selyemkutyáját, aztán azt kamuzta, hogy elajándékozta

Lesújtó hírről számolt be az ügyészség honlapja: Nagykőrösön állatkínzás bűntette miatt  vádat  emelet egy férfival szemben a járási ügyészség, miután bosszúból brutálisan bántalmazta volt barátnője kutyáját.

Az eset április 8-án történt. A férfi annyira megharagudott volt barátnőjére, hogy úgy döntött, elpusztítja a kutyáját, ami a szakítás után nála maradt. Az udvaron egy fejszenyéllel kétszer egymás után nagy erővel fejbe vágta az állatot, aki ezután mozdulatlanul terült el a földön. 

Ezt követően a férfi bezsákolta az állatot, és kerékpárral a Kőrös-ér partjára vitte, ahol egy illegális szeméttelepre hajította a zsákot. Dolga végeztével felkereste a volt barátnőt, és közölte vele, hogy elajándékozta a kutyát.

A kutya nem halt bele a támadásba, de fél oldalára lebénult. Még aznap megtalálták, orvosi beavatkozással tartották életben. A járási ügyészség vádat emelt állatkínzás miatt.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.