Hazudott a rendőrség a pornószínésznő letartóztatásáról, akinek Trumpék azért fizettek, hogy ne beszéljen 2006-os viszonyukról

Stormy Daniels (született Stephanie Clifford) amerikai pornószínésznő a főszereplője Trump amerikai elnök egyik legérthetetlenebb botrányának. Danielsnek 2006-ban állítólag viszonya volt Trumppal, aki akkor még egyáltalán nem volt elnök, viszont már egy éve házas volt jelenlegi feleségével, Melaniával. A szerelmi affér után 10 évvel, az elnökválasztási kampányban Trump ügyvédje, Michael Cohen 130 ezer dollárt fizetett Danielsnek, hogy ne beszéljen a viszonyról.

Ez azért nagyon bizarr, mert ekkor már nyilvánosságra került az a hangfelvétel, amin Trump arról beszél, hogy „pinán kell ragadni" a nőket, és szűk körben már keringett az a magántitkoszolgálati jelentés is, ami leírja, hogyan kért pisiszexet Trump moszkvai hotelszobájában orosz prostituáltaktól. Ez utóbbi epizódról azóta sem lehet tudni, hogy megtörtént-e, mindenesetre a Daniels-szel folytatott 10 évvel korábbi viszony ténye nem tűnik különösen botrányos ügynek.

Az ügyből, különösen a pornószínésznő lefizetéséből botrány lett, Daniels pedig láthatóan el akarta mesélni a történetét, és egyébként sem volt oda Trumpért.

Ilyen előzmények után tartóztatták le a nőt július közepén Ohio államban, ahol egy sztriptízklubban lépett fel. A vád szerint hagyta, hogy a magukat vendégnek álcázó álruhás nyomozók szexuálisan hozzáérjenek fellépés közben, illetve ő is ugyanígy hozzáért egyikükhöz. A vádakat egy napon belül ejtették, a helyi rendőrség pedig azt nyilatkozta, hogy hiba történt, emberkereskedők után nyomoztak, és csak tévedésből tartóztatták le a pornószínésznőt, majd bocsánatot kértek.

Mára kiderült, hogy ebből egy szó sem igaz.

Fayette Advocate nevű helyi újság több emailt is nyilvánosságra hozott, amikből kiderül, hogy a rendőrök kifejezetten Danielsre mentek rá, az akció előtt róla és a Trumppal folytatott viszonyáról keresgéltek a neten, erről leveleztek egymással, teljesen egyértelmű, hogy kifejezetten őt akarták elkapni, feltehetően politikai okokból. A rendőrségen gyakorlatilag azért vetettek be álruhás nyomozókat, hogy az elnök egy vélt politikai ellenfelét megszorongassák.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.