Maszturbálás közben halálra áramozta magát olvasólámpájával a német sorozatgyilkos a börtönben

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az aacheni fojtogató néven ismert Egidius Schiffer öt lányt és nőt ölt meg 1983 és 1990 között. A férfit 2007-ben színesfémlopás közben kapták el a rendőrök, bevitték, az engedélyével nyálmintát vettek tőle, a DNS adatbázisból pedig öt megoldatlan gyilkosság került elő. Schiffer először részletes beismerő vallomást tett, de aztán ezt visszavonta, és a bíróság előtt már arról beszélt, hogy ő mazochista, szexuálisan izgatja a bezártság, és csak ezért vállalta magára a gyilkosságokat.

A Nypost beszámolója szerint a férfi az észak-rajna-vesztfáliai Bochum börtönében töltötte életfogytig tartó büntetését, itt, a cellájában találtak rá holttestére. Schiffer  saját péniszére kötötte, és mellbimbójához csatlakoztatta olvasólámpájának zsinórját, feltehetően mert szerette az áramütéssel járó fájdalmat, de ez alkalommal maszturbálás közben az elektromosságtól megállt a szíve. A nyomozás kizárta az idegenkezűséget, és a börtön dolgozói szerint a férfi nem volt szuicid, így minden valószínűség szerint bizarr baleset érte.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.