Szlovéniával együtt pályázzuk meg az U21-es foci Eb-t

POLITIKA
2018 július 26., 20:45
comments 58

Hivatalosan az MLSZ kezdeményezte, hogy pályázzuk meg a 2021-es U21-es labdarúgó Európa-bajnokság rendezését. Először a fővárosi közgyűlés támogatta, 24 igen szavazattal, 4 ellenzéki tartózkodás mellett, hogy Budapest legyen az egyik helyszín. Az indítvány szerint a főváros támogatásának feltétele, hogy a kiadásokat a kormány kormányhatározatban vagy az MLSZ nyilatkozatban vállalja.

Most a Magyar Közlönyben kijött a kormányhatározat, amely felhatalmazza a miniszterelnököt, hogy aláírja a garanciavállaló nyilatkozatot, és egyben az is kiderül belőle, hogy az MLSZ a Szlovén Labdarúgó Szövetséggel közösen pályázik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.