Vonat gázolta el a SUN fesztiválról eltűnt férfit

Zagyvaszántó közelében találták meg annak a férfinek a holttestét, aki a július 22-én, vasárnap véget ért csobánkapusztai SUN fesztivál után tűnt el, és akit a rendőrség köröztetett. A Blikk szerint a K. Sándort egy vonat gázolta el. 

A bulvárlap emlékeztet arra, hogy a férfit vasárnap még rendőrök vitték el szívességből a legközelebbi vasútállomáshoz, hogy találjon magának csatlakozást Budapestig. A rendőrök szerint, egy hozzátartozó elmondása szerint, „teljesen józan volt, értelmesen beszélt, látszólag semmi baja nem volt”.   

A férfi testvére a Blikknek annyit árult el, hogy nagyon összeveszett a barátnőjével, ezért nem akart visszatérni hozzám hanem Budapestre indult a nővéréhez. 

Írtunk a rendőrségnek, miután kiderült, hogy a férfi körözés alatt áll. A rendőrség röviden annyit válaszolt, hogy a körözést visszavonták, „bűncselekményre utaló gyanú nem merült fel”. (Blikk)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.