Vonat gázolta el a SUN fesztiválról eltűnt férfit

GYÁSZ
2018 július 26., 11:53
comments 48

Zagyvaszántó közelében találták meg annak a férfinek a holttestét, aki a július 22-én, vasárnap véget ért csobánkapusztai SUN fesztivál után tűnt el, és akit a rendőrség köröztetett. A Blikk szerint a K. Sándort egy vonat gázolta el. 

A bulvárlap emlékeztet arra, hogy a férfit vasárnap még rendőrök vitték el szívességből a legközelebbi vasútállomáshoz, hogy találjon magának csatlakozást Budapestig. A rendőrök szerint, egy hozzátartozó elmondása szerint, „teljesen józan volt, értelmesen beszélt, látszólag semmi baja nem volt”.   

A férfi testvére a Blikknek annyit árult el, hogy nagyon összeveszett a barátnőjével, ezért nem akart visszatérni hozzám hanem Budapestre indult a nővéréhez. 

Írtunk a rendőrségnek, miután kiderült, hogy a férfi körözés alatt áll. A rendőrség röviden annyit válaszolt, hogy a körözést visszavonták, „bűncselekményre utaló gyanú nem merült fel”. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.