Megnyílt a világ egyik legjobbnak tűnő állása

gazdaság
2018 július 27., 11:14
comments 82

Kilencven csokikóstolót keres a Nutellát is gyártó Ferrero a piemonti Albában levő gyárába. A jelentkezőkkel részmunkaidős szerződést kötnek, hetente két napot kell "munkával" tölteniük. A szerencsések szeptembertől vehetnek részt egy három hónapos képzésen, aminek a végén 40-en válhatnak hivatalos csokoládétesztelővé.

A jelentkezőktől semmilyen előképzettséget nem várnak, csak azt, hogy ne legyen semmilyen allergiájuk.

A Ferrero eddig belsős munkatársait bízta meg a termékek tesztelésével. Ezúttal azonban úgy döntöttek, "normál fogyasztókra" bízzák a feladatot, akiknek nincsenek különösebb ismereteik a termékek tulajdonságairól.

Az MTI a javadalmazásról nem adott hírt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.