Megnyílt a világ egyik legjobbnak tűnő állása

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kilencven csokikóstolót keres a Nutellát is gyártó Ferrero a piemonti Albában levő gyárába. A jelentkezőkkel részmunkaidős szerződést kötnek, hetente két napot kell "munkával" tölteniük. A szerencsések szeptembertől vehetnek részt egy három hónapos képzésen, aminek a végén 40-en válhatnak hivatalos csokoládétesztelővé.

A jelentkezőktől semmilyen előképzettséget nem várnak, csak azt, hogy ne legyen semmilyen allergiájuk.

A Ferrero eddig belsős munkatársait bízta meg a termékek tesztelésével. Ezúttal azonban úgy döntöttek, "normál fogyasztókra" bízzák a feladatot, akiknek nincsenek különösebb ismereteik a termékek tulajdonságairól.

Az MTI a javadalmazásról nem adott hírt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.