Előkerült egy felvétel, amin egy amerikai rendőr egy megbilincselt férfin próbálgatta a sokkolóját

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

A Mississippi államban a rendőrság kirúgta azt a járőrt, aki egy nyilvánosságra került felvétel szerint egy megbilincselt férfin használta a sokkolóját. Az eset még július 16-án történt, a rendőrök Meridianban állítottak meg egy bolti tolvajt, majd miután a férfi kiszállt a kocsijából, megbilincselték. 

De az intézkedő rendőrök közül az egyiknek, Daniel Starknak valami nem tetszett, mert először lökdösni kezdte a férfit, majd elővette a sokkolóját, és megrázta a férfit. 

Pedig a felvételen nem látszik, hogy a megbilincselt férfi különösebb ellenállást tanúsított volna. A sokkoló után két másik rendőrnek kellett felemelnie a gyanúsítottat a földről. Stark még ekkor is azzal szórakozott, hogy a sokkolóval fenyegesse az éppen csak magához térő férfit. Miután az eset kiderült, Benny Dubose rendőrfőnök azt mondta, ez nem egy olyan dolog, amire a rendőrőrs büszke lehetne. (BuzzFeedNews)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.