Elkötött egy autót a tarnaleleszi tolvaj, majd azzal a lendülettel kátyúba hajtott, emelőt kellett kérnie a szomszédtól

Autólopás történt az Ózd melletti Tarnaleleszen, egy 32 éves férfi egy ózdi család ház udvárról hajtott el egy nyitva hagyott kocsival.

Hogy aztán egy utcányira a háztól kátyúba hajtson, és meg kelljen állnia.

Leszakadt ugyanis a gumi a felniről, még a karosszéria is összeroncsolódott. Sebaj, az RTL Híradónak beszámoló szomszéd szerint a férfi az éjszaka közepén felébresztette,

és emelőt kért tőle.

Ő először nem akart kimenni, de végül mégis kiment és adott neki egy emelőt. Azt viszont már nem tudta használni, mert ekkor megérkeztek a tolvaj után kutató rendőrök is.

Az Ózdi rendőrkapitányság emberi egy órán belül elkapták a férfit, és eljárást indítottak ellene.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.