Elkötött egy autót a tarnaleleszi tolvaj, majd azzal a lendülettel kátyúba hajtott, emelőt kellett kérnie a szomszédtól

bűnügy
2018 július 29., 16:10
comments 88

Autólopás történt az Ózd melletti Tarnaleleszen, egy 32 éves férfi egy ózdi család ház udvárról hajtott el egy nyitva hagyott kocsival.

Hogy aztán egy utcányira a háztól kátyúba hajtson, és meg kelljen állnia.

Leszakadt ugyanis a gumi a felniről, még a karosszéria is összeroncsolódott. Sebaj, az RTL Híradónak beszámoló szomszéd szerint a férfi az éjszaka közepén felébresztette,

és emelőt kért tőle.

Ő először nem akart kimenni, de végül mégis kiment és adott neki egy emelőt. Azt viszont már nem tudta használni, mert ekkor megérkeztek a tolvaj után kutató rendőrök is.

link Forrás

Az Ózdi rendőrkapitányság emberi egy órán belül elkapták a férfit, és eljárást indítottak ellene.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.