Ittas autós gázolt halálra egy gyalogost Balatonfenyvesen

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Elfogták a rendőrök azt a 24 éves sofőrt, aki ittasan gázolt el két gyalogost Balatonfenyvesen, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A két gyalogos közül az egyik, egy 53 éves nő a helyszínen életét vesztette. A másik, egy húszéves nő súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök még az éjszaka elfogták a feltételezett elkövetőt, akit meg is szondáztattak. A vizsgálat eredménye pozitív lett. A kunbaracsi férfit előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra. (MTI via HVG)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.