Két NB1-es meccs után kirúgták a Kisvárda edzőjét

Kondás Elemér és Garami József egy 2015-ös képenFotó: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Közös megegyezéssel távozik a Kisvárda kispadjáról Kondás Elemér vezetőedző, aki csapatával két meccs után nyolc kapott góllal utolsó a bajnokságban: előbb a Videoton intézte el őket 4-1-re, most hétvégén aztán a Honvéd ellen 4-0-ra kaptak ki. 

A vasárnapi meccs után Kondás leült a vezetéssel megtárgyalni a jövőt, ebből pedig az jött ki, hogy a csapatnak 

„más habitusú, személyiségű és más munkamódszerrel dolgozó szakvezetőre van szüksége.” 

Kondás a 2017-es idényben érkezett a csapathoz, amit a nyáron teljesen kicseréltek: a keretben összesen 8 magyar játékos maradt, és a szezon elején 11 külföldi érkezett, négy ukrán, három brazil, két szerb, egy görög és egy román. 

Seszták Miklós csapata annyiban mindenképp rekordot döntött, hogy úgy válik meg az edzőjétől, hogy hazai pályán meccset sem játszott. 

Az új vezetőedzőt egyelőre nem jelölték ki. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.