Két NB1-es meccs után kirúgták a Kisvárda edzőjét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Kondás Elemér és Garami József egy 2015-ös képenFotó: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Közös megegyezéssel távozik a Kisvárda kispadjáról Kondás Elemér vezetőedző, aki csapatával két meccs után nyolc kapott góllal utolsó a bajnokságban: előbb a Videoton intézte el őket 4-1-re, most hétvégén aztán a Honvéd ellen 4-0-ra kaptak ki. 

A vasárnapi meccs után Kondás leült a vezetéssel megtárgyalni a jövőt, ebből pedig az jött ki, hogy a csapatnak 

„más habitusú, személyiségű és más munkamódszerrel dolgozó szakvezetőre van szüksége.” 

Kondás a 2017-es idényben érkezett a csapathoz, amit a nyáron teljesen kicseréltek: a keretben összesen 8 magyar játékos maradt, és a szezon elején 11 külföldi érkezett, négy ukrán, három brazil, két szerb, egy görög és egy román. 

Seszták Miklós csapata annyiban mindenképp rekordot döntött, hogy úgy válik meg az edzőjétől, hogy hazai pályán meccset sem játszott. 

Az új vezetőedzőt egyelőre nem jelölték ki. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.