Két NB1-es meccs után kirúgták a Kisvárda edzőjét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kondás Elemér és Garami József egy 2015-ös képenFotó: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Közös megegyezéssel távozik a Kisvárda kispadjáról Kondás Elemér vezetőedző, aki csapatával két meccs után nyolc kapott góllal utolsó a bajnokságban: előbb a Videoton intézte el őket 4-1-re, most hétvégén aztán a Honvéd ellen 4-0-ra kaptak ki. 

A vasárnapi meccs után Kondás leült a vezetéssel megtárgyalni a jövőt, ebből pedig az jött ki, hogy a csapatnak 

„más habitusú, személyiségű és más munkamódszerrel dolgozó szakvezetőre van szüksége.” 

Kondás a 2017-es idényben érkezett a csapathoz, amit a nyáron teljesen kicseréltek: a keretben összesen 8 magyar játékos maradt, és a szezon elején 11 külföldi érkezett, négy ukrán, három brazil, két szerb, egy görög és egy román. 

Seszták Miklós csapata annyiban mindenképp rekordot döntött, hogy úgy válik meg az edzőjétől, hogy hazai pályán meccset sem játszott. 

Az új vezetőedzőt egyelőre nem jelölték ki. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.