Két NB1-es meccs után kirúgták a Kisvárda edzőjét

futball
2018 július 30., 18:32
comments 107
Kondás Elemér és Garami József egy 2015-ös képen
photo_camera Kondás Elemér és Garami József egy 2015-ös képen Fotó: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Közös megegyezéssel távozik a Kisvárda kispadjáról Kondás Elemér vezetőedző, aki csapatával két meccs után nyolc kapott góllal utolsó a bajnokságban: előbb a Videoton intézte el őket 4-1-re, most hétvégén aztán a Honvéd ellen 4-0-ra kaptak ki. 

A vasárnapi meccs után Kondás leült a vezetéssel megtárgyalni a jövőt, ebből pedig az jött ki, hogy a csapatnak 

„más habitusú, személyiségű és más munkamódszerrel dolgozó szakvezetőre van szüksége.” 

Kondás a 2017-es idényben érkezett a csapathoz, amit a nyáron teljesen kicseréltek: a keretben összesen 8 magyar játékos maradt, és a szezon elején 11 külföldi érkezett, négy ukrán, három brazil, két szerb, egy görög és egy román. 

Seszták Miklós csapata annyiban mindenképp rekordot döntött, hogy úgy válik meg az edzőjétől, hogy hazai pályán meccset sem játszott. 

Az új vezetőedzőt egyelőre nem jelölték ki. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.