A hernádnémeti férfinak támadt egy hirtelen ötlete, bement a trafikba, kést rántott, és sört követelt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Miskolci Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy hernádnémeti férfival szemben.

A férfi hétfőn koradélután egy hirtelen ötlettől vezérelve, egy korábban talált késsel bement a Hernádnémetiben lévő dohányboltba.

Üdítőt kért, majd miután az eladó elfordult, hogy kiszolgálja, elővette a nála lévő kést és rátámadt a nőre, tőle sört követelve.

A kétségbeesett nő kérte a támadót, hogy ne bántsa, majd dulakodni kezdtek,

és végül az eladónak sikerült kitessékelnie a férfit az üzletből.

Az alkalmazottnak az eset kapcsán a kezén hámhorzsolásos sérülése keletkezett. A rabló elmenekült a dohányboltból, majd pár perc elteltével - hallva az érkező rendőrautók szirénáját - visszament az üzlethez és önként feladta magát.

A tett helyszíne Forrás: Police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette a támadót, a nyomozók előterjesztéssel élnek letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen. (Police.hu)


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.