A hernádnémeti férfinak támadt egy hirtelen ötlete, bement a trafikba, kést rántott, és sört követelt

társadalom
2018 július 31., 11:02
comments 44

A Miskolci Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy hernádnémeti férfival szemben.

A férfi hétfőn koradélután egy hirtelen ötlettől vezérelve, egy korábban talált késsel bement a Hernádnémetiben lévő dohányboltba.

Üdítőt kért, majd miután az eladó elfordult, hogy kiszolgálja, elővette a nála lévő kést és rátámadt a nőre, tőle sört követelve.

A kétségbeesett nő kérte a támadót, hogy ne bántsa, majd dulakodni kezdtek,

és végül az eladónak sikerült kitessékelnie a férfit az üzletből.

Az alkalmazottnak az eset kapcsán a kezén hámhorzsolásos sérülése keletkezett. A rabló elmenekült a dohányboltból, majd pár perc elteltével - hallva az érkező rendőrautók szirénáját - visszament az üzlethez és önként feladta magát.

photo_camera A tett helyszíne Forrás: Police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette a támadót, a nyomozók előterjesztéssel élnek letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen. (Police.hu)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.