Bálakötözővel fojtotta meg élettársát a hétvégén elfogott kapuvári férfi

Rendkívüli hírlevél
Amit azonnal tudni kell

Előre kitervelten elkövetett emberölés gyanúja miatt kedden jogerősen elrendelték annak a férfinak a letartóztatását, aki július 27-én péntek este megölte volt élettársát Kapuváron - tájékoztatta a Győri Törvényszék szóvivője az MTI-t.

A férfit szombaton fogták el, áldozatáról akkor még csak annyit közöltek, hogy a nő életveszélyes állapotban került kórházba. Most már tudni, hogy a nőt ugyan kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közölte: a férfi péntek este azért kereste fel korábbi barátnőjét, mert nem tudta feldolgozni szakításukat. Kést, fémdrótot és bálakötöző zsineget vitt magával. A házban veszekedtek, majd a férfi a bálazsinórral hátulról fojtogatta a nőt, aki elájult. A sértetthez a közben megérkező édesapja hívott segítséget, a gyanúsított eltávozott a helyszínről.

A Győri Járásbíróság megalapozottnak találta a veszélyt, hogy a 32 éves gyanúsított elrejtőzik, mert a férfi a tett helyszínéről is elszökött és bizonyítékokat igyekezett eltüntetni. Ezért rendelték el a letartóztatását. (MTI)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.