Két bocsos anyamedve járja a Bükki Nemzeti Park területét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság zoológiai szakreferense, Gombkötő Péter a Magyar Időknek számolt be arról, hogy 

'továbbra is folyamatos a medvék mozgása a térségünkben, éppen a napokban kaptam tájékoztatást egy nőstényről, amelyiknek két bocsa van. Ez új, hiteles információnak tűnik, kép is készült az anyaállatról."

Hozzátette: ismereteik szerint három medve egészen biztosan mozog a területükön, de lehet, hogy más egyedek is vannak a térségben. Gombkötő nem zárta ki, hogy egy-egy maci ismét délnek indul, mint tavasszal, mikor a Robi nevűt háromszáz kilométeren át kergették, mire sikerült befogni. De ebben amúgy szerinte nincs semmi rendkívüli: 

"a korábbi számítások szerint a Kárpátok medveállományai között lehetséges az átjárás."

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.