Gyárfás ügyvédje szerint nincsenek súlyos bizonyítékok a nyomozóknál

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Gyárfás Tamás ügyvédje szerint nincs olyan bizonyító erejű nyomozati irat a nyomozók kezében, ami kétséget kizáró bizonyítottságot tud megalapozni Gyárfással szemben. De Bánáti János a Magyar Időknek megjegyezte, hogy a teljes nyomozati iratcsomagot még nem kapták meg. Még néhány irat, illetve hangfelvétel lehet a ki nem adott anyagok között. Az ügyvéd szerint megkapott iratmennyiséget Gyárfás maga is átnézte már.

Gyárfás Tamás és Bánáti JánosFotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A Fenyő János húsz évvel ezelőtti megöletésével meggyanúsított Gyárfás a múlt héten csengette ki a 200 milliós óvadékot, így levették róla a nyomkövetőt, és a lakhelyelhagyási tilalom sem vonatkozik rá. 

A kormánylap szerint Gyárfás kedden visszakapta az útlevelét, és a napokban Glasgow-ba utazik, ahol részt vesz az Európai Úszószövetség Bureau ülésén.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.