Gyárfás ügyvédje szerint nincsenek súlyos bizonyítékok a nyomozóknál

bűnügy
2018 augusztus 01., 06:18
comments 63

Gyárfás Tamás ügyvédje szerint nincs olyan bizonyító erejű nyomozati irat a nyomozók kezében, ami kétséget kizáró bizonyítottságot tud megalapozni Gyárfással szemben. De Bánáti János a Magyar Időknek megjegyezte, hogy a teljes nyomozati iratcsomagot még nem kapták meg. Még néhány irat, illetve hangfelvétel lehet a ki nem adott anyagok között. Az ügyvéd szerint megkapott iratmennyiséget Gyárfás maga is átnézte már.

photo_camera Gyárfás Tamás és Bánáti János Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A Fenyő János húsz évvel ezelőtti megöletésével meggyanúsított Gyárfás a múlt héten csengette ki a 200 milliós óvadékot, így levették róla a nyomkövetőt, és a lakhelyelhagyási tilalom sem vonatkozik rá. 

A kormánylap szerint Gyárfás kedden visszakapta az útlevelét, és a napokban Glasgow-ba utazik, ahol részt vesz az Európai Úszószövetség Bureau ülésén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt