Halálra gázolt egy gyalogost Kőbányán, megállás nélkül elhajtott

Az éjszaka, 22:15-kor halálra gázoltak egy gyalogost Budapesten a Könyves Kálmán körút és a Kőbányai út kereszteződésében, az autó vezetője megállás nélkül elhajtott a helyszínről, de később feladta magát.

Cserbenhagyásos gázolásban összetört autó Budapesten 2018. augusztus 1-én.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítása után meghalt. A kocsi vezetője később, 23:55-kor visszatért a baleset helyszínére, és feladta magát.

Helyszínelés Budapesten 2018. augusztus 1-én a Könyves Kálmán körút és a Kőbányai út kereszteződésében, ahol egy személygépkocsi elütött egy gyalogost.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Ellene a BRFK segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.