Kereszténydemokrácia: arányaiban a magyarok költik a legtöbbet prostitúcióra az EU-ban

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Az Eurostat jelentése szerint a magyarok az összes kiadásuk 7,6 százalékát, az EU-s átlag dupláját költik alkoholra, dohánytermékekre és narkotikumokra, és ez az arány csak Csehországban, Luxemburgban, Észtországban és Lettországban nagyobb.

A 28 tagállamból alkoholra a 6., dohányra Csehország és Luxemburg mögött a 3., narkotikumokra a 2. legtöbbet költjük.

Az összes kiadásunkhoz viszonyítva viszonylag keveset költünk ruhára, lakásbérleti díjra és biztosításokra, viszont két kategóriában is mi vezetünk az EU-ban: a nem alkoholos italok fogyasztásában és a prostitúcióban.

(G7)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.