Kezdődik az augusztusi aszalódás

időjárás
2018 augusztus 01., 04:10
comments 120

Csak elszórtan lehet számítani a  záporra és zivatarra. Baranya megye kivételével az egész országban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. De emellett az egész országra a felhőszakadás veszélye miatt is elsőfokú figyelmeztetést adtak ki szerdára.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jóslata szerint többórás napsütés várható, de többfelé kell záporra, zivatarra számítani, amelyet felhőszakadás is kísérhet. A szél megélénkül, zivatarok környezetében erős, viharos is lehet. 

photo_camera Fotó: OMSZ

A hőmérséklet délután 28 és 32 fok között alakul. 

Késő estére 21 és 26 fok közé hűl le a levegő. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.