Tört-zúzott Esztergom utcáin, de nem tudta elmondani, miért

Kedden hajnalban hívták a rendőrséget azzal, hogy az esztergomi Vörösmarty utcában valaki tör-zúz, egy ház falának is nekidobott valamit. A kiérkező járőrök a helyszínen azt tapasztalták, hogy valaki:

  • feltépte az egyik családi ház kapujára kihelyezett táblát,
  • a szomszédos állateledel üzlet vasrácsát kifeszítette,
  • az egyik épületen lévő műanyag táblát megrongálta,
  • az utcán kihelyezett virágosládákból kitépkedte a virágokat,
  • összetört egy hirdetőtáblát, és
  • megrongált egy ereszcsatornát is.
Fotó: police.hu

A rendőrök a szomszédos utcában megtalálták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. A 23 éves É. Istvánt elfogták, előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Az esztergomi Hulk a tettét nem tudta megindokolni. Garázdaság és rongálás vétség miatt indult eljárás. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.