Tört-zúzott Esztergom utcáin, de nem tudta elmondani, miért

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kedden hajnalban hívták a rendőrséget azzal, hogy az esztergomi Vörösmarty utcában valaki tör-zúz, egy ház falának is nekidobott valamit. A kiérkező járőrök a helyszínen azt tapasztalták, hogy valaki:

  • feltépte az egyik családi ház kapujára kihelyezett táblát,
  • a szomszédos állateledel üzlet vasrácsát kifeszítette,
  • az egyik épületen lévő műanyag táblát megrongálta,
  • az utcán kihelyezett virágosládákból kitépkedte a virágokat,
  • összetört egy hirdetőtáblát, és
  • megrongált egy ereszcsatornát is.
Fotó: police.hu

A rendőrök a szomszédos utcában megtalálták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. A 23 éves É. Istvánt elfogták, előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Az esztergomi Hulk a tettét nem tudta megindokolni. Garázdaság és rongálás vétség miatt indult eljárás. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.