Arizónában az egyik gondozó fogdosott egy 14 éves lányt, akit a határon választottak el a szüleitől

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Arizóna államban őrizetbe vették az egyik bevándorlási központ alkalmazottját, mert fogdosta az egyik ott őrzött 14 éves lányt. Ebben az intézményben azokat a gyerekeket tartják fogva, akiket a megszigorított bevándorlási szabályok miatt választottak el a szüleiktől a mexikói határon.

Egy másik gyerek jelentette még júliusban, hogy a 32 éves Fernando Magaz Negrete a hálószobájában zaklatja a lányt. A rendőrség szerint Megrete bevallotta, hogy tapogatta a lányt. A férfit most kiskorú molesztálkásával, szexuális zaklatással gyanúsítják. Ráadásul az intézmény biztonsági kamerája is rögzítette, ahogy közelít a lány szobájához.

Fernando Magaz Negrete

Az intézményt egy Southwest Key nevű szervezet működteti, ami szerződésben áll az egészségügyi minisztériummal. A Southwest Key szóvivője közölte, hogy amint az egy gyerek jelzi, hogy valamelyik gondozó nem megfelelően viselkedik, azonnal értesítik a rendőrséget. Ez történt ebben az esetben is. (Huffington Post)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.