Arizónában az egyik gondozó fogdosott egy 14 éves lányt, akit a határon választottak el a szüleitől

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Arizóna államban őrizetbe vették az egyik bevándorlási központ alkalmazottját, mert fogdosta az egyik ott őrzött 14 éves lányt. Ebben az intézményben azokat a gyerekeket tartják fogva, akiket a megszigorított bevándorlási szabályok miatt választottak el a szüleiktől a mexikói határon.

Egy másik gyerek jelentette még júliusban, hogy a 32 éves Fernando Magaz Negrete a hálószobájában zaklatja a lányt. A rendőrség szerint Megrete bevallotta, hogy tapogatta a lányt. A férfit most kiskorú molesztálkásával, szexuális zaklatással gyanúsítják. Ráadásul az intézmény biztonsági kamerája is rögzítette, ahogy közelít a lány szobájához.

Fernando Magaz Negrete

Az intézményt egy Southwest Key nevű szervezet működteti, ami szerződésben áll az egészségügyi minisztériummal. A Southwest Key szóvivője közölte, hogy amint az egy gyerek jelzi, hogy valamelyik gondozó nem megfelelően viselkedik, azonnal értesítik a rendőrséget. Ez történt ebben az esetben is. (Huffington Post)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.