Arizónában az egyik gondozó fogdosott egy 14 éves lányt, akit a határon választottak el a szüleitől

2018 augusztus 2., csütörtök 17:47
74

Arizóna államban őrizetbe vették az egyik bevándorlási központ alkalmazottját, mert fogdosta az egyik ott őrzött 14 éves lányt. Ebben az intézményben azokat a gyerekeket tartják fogva, akiket a megszigorított bevándorlási szabályok miatt választottak el a szüleiktől a mexikói határon.

Egy másik gyerek jelentette még júliusban, hogy a 32 éves Fernando Magaz Negrete a hálószobájában zaklatja a lányt. A rendőrség szerint Megrete bevallotta, hogy tapogatta a lányt. A férfit most kiskorú molesztálkásával, szexuális zaklatással gyanúsítják. Ráadásul az intézmény biztonsági kamerája is rögzítette, ahogy közelít a lány szobájához.

Fernando Magaz Negrete

Az intézményt egy Southwest Key nevű szervezet működteti, ami szerződésben áll az egészségügyi minisztériummal. A Southwest Key szóvivője közölte, hogy amint az egy gyerek jelzi, hogy valamelyik gondozó nem megfelelően viselkedik, azonnal értesítik a rendőrséget. Ez történt ebben az esetben is. (Huffington Post)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt