Meghalt egy turista Bali egyik leghíresebb insta-helyszínén

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A Balira látogató instaturisták kedvencei lettek a bujazöld természet felett lengedező óriáshinták, amikről ilyen felvételeket lehet készíteni:

Meg ilyeneket:

És ilyeneket:

Aztán van, hogy a dolog tragédiába fordul, ahogy a napokban egy 52 éves francia turistával, Jean Pierre Bouchard-al történt. A férfi beültette a fiát a hintába, aki be is volt csatolva. Neki magának viszont beakadt a keze a kötélbe, amikor meglökte a fiát, és a hinta lerántotta a szakadékba. A férfit kórházba szállították, de nem tudták megmenteni, meghalt.

Gianyar tartomány hatóságai ezért most ellenőrizni kezdték a hintás helyeket, hogy megfelelnek-e a biztonsági előírásoknak. (Coconuts Bali)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.