Újraindul az ALF

A Warner Bros stúdió úgy döntött, újraindítja a 80-as évek népszerű vígjátéksorozatát, az Alfot. Alf a Melmac nevű bolygóról érkezett narancsszínű, szőrös kis izé, aki egy amatőr rádiójelet követve lezuhan a Földre, éppen egy kaliforniai kertvárosban, a Tanner család garázsába. Tannerék befogadják és elrejtik a jövevényt, aki viccesen oltogatja a családtagokat és szeret macskákat enni. 

Az eredeti sorozatból  1986 és 1990 között 99 rész készült az NBC-n. A mostani projekt még nagyon kezdeti fázisban van, egyelőre sem forgatókönyvírókat, sem színészeket sem kerestek meg, de mivel a karaktert újra felkapták, újra belefognak. A rebootok úgyis mindig biztonságosabbak, mert már eleve számítani lehet egy biztos rajongói bázisra. (Quartz)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.