1905 euróra büntettek Szlovéniában egy, a kutyáit a kocsijába záró svájci turistát

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Fenyegetőzött, kiabált a kávézó vendégeivel és személyzetével, majd még a riasztott rendőrökkel is kötekedett egy svájci turista a szlovéniai Lucijában. A nő egy kávézóba tért be, de három kutyája közül csak egyet vitt magával a kávézóba, másik kettőt a napon parkoló, forró kocsiba zárt.

A kávézó személyzete és a többi vendég kérlelni kezdte, hogy engedje ki a kutyákat, de ő erre fenyegetőzéssel reagált. A kávézó egyik alkalmazottja kihívta a rendőröket, de a 46 éves nő őket is csak sértegette. A rendőrök ezért kénytelenek voltak kényszerintézkedést alkalmazni vele szemben.

A rendőrség közleménye szerint a kocsiba zárt kutyáknak végül nem lett bajuk, mert fél óra után kiszabadultak. A nőt végül a közrend és a köznyugalom megzavarása miatt állították elő, valamint értesítették a állategészségügyi hivatalt is. A bíróság gyorsított eljárásban 1905 euró (612 ezer forint) pénzbírságot szabott ki rá. (MTI. Címlapképünk illusztráció.) 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.