1905 euróra büntettek Szlovéniában egy, a kutyáit a kocsijába záró svájci turistát

2018 augusztus 3., péntek 9:00
104

Fenyegetőzött, kiabált a kávézó vendégeivel és személyzetével, majd még a riasztott rendőrökkel is kötekedett egy svájci turista a szlovéniai Lucijában. A nő egy kávézóba tért be, de három kutyája közül csak egyet vitt magával a kávézóba, másik kettőt a napon parkoló, forró kocsiba zárt.

A kávézó személyzete és a többi vendég kérlelni kezdte, hogy engedje ki a kutyákat, de ő erre fenyegetőzéssel reagált. A kávézó egyik alkalmazottja kihívta a rendőröket, de a 46 éves nő őket is csak sértegette. A rendőrök ezért kénytelenek voltak kényszerintézkedést alkalmazni vele szemben.

A rendőrség közleménye szerint a kocsiba zárt kutyáknak végül nem lett bajuk, mert fél óra után kiszabadultak. A nőt végül a közrend és a köznyugalom megzavarása miatt állították elő, valamint értesítették a állategészségügyi hivatalt is. A bíróság gyorsított eljárásban 1905 euró (612 ezer forint) pénzbírságot szabott ki rá. (MTI. Címlapképünk illusztráció.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt